Terug naar nieuwsoverzicht

Wij zoeken een bestuurslid

Wij zoeken een nieuwe collega die ons aanvult met eigen persoonlijkheid, ervaring, inzicht, kennis en netwerk. In verband met de afloop van de zittingstermijnen van twee bestuursleden is er een vacature.

Als bestuur hebben we kennis en ervaring in huis op het gebied van landbouw, natuur, landschap, water, rentmeesterschap, pacht, financiën en communicatie. We vertegenwoordigen met elkaar al een mooie mix aan competenties, netwerken en achtergronden. De nieuwe bestuurder verbreedt en verdiept dit.

We zijn op zoek naar een bestuurslid met affiniteit met en enige kennis van cultuurhistorisch erfgoed in Oost-Nederland. Kennis en ervaring met het beheer van een museumcollectie en historische documenten is mooi meegenomen. Een goed netwerk in de cultuurhistorische en museale wereld stellen wij op prijs.

Er zijn circa drie vergaderingen per jaar (met vacatievergoeding). Daarnaast zijn er enkele bijzondere bijeenkomsten of uitnodigingen.

Interesse?

Voor meer informatie bekijk de profielschets voor de  Vacature bestuurslid EvB. Voor verdere info: neem contact op met de voorzitter van het bestuur, Henk Robben (tel. 06 – 53 41 79 06). Graag een schriftelijke reactie vóór 15 oktober a.s. per e-mail: secretaris@beverfordefonds.nl.

 

 

Geplaatst op: 15 september 2020